آموزش کوپ
وسایلی کـه در انجام کوپ از آنـها استفاده مـی شود شامل قیچی کوپ ، اموزش شینیونهای حسینی زاده قیچی پیتاژ ، تیغ پیتاژ، ماشین موزنی ، شانـه کوپ ، آب پاش ، کلیپس ، پیش بند مشتری قبل از هر چیز نکاتی را راجب بـه بهداشت وسایل خدمتتان عرض مـی کنم . اموزش شینیونهای حسینی زاده کلیـه وسایل
سرفصل کلاس کوپ
آلودگی زدایی محیط وحفاظت بهداشت فردی
مشاوره وپذیرش مشتری
لوازم وابزار کوپ مصرفی
شستشوی سر مشتری
فرم دهی بـه موها بعداز کوتاهی
ویتامـینـه
انواع تقسیم بندیـها بـه روش شعاع وشناخت انواع زاویـه
مدل مصری با چتری
کلوش با شیب زیـاد
چک کوپ های لایـه لایـه
گرد ترکیبی کوتاه
قارچ ترکیبی با چتری وزاویـه 90
پلاستیکی را مـی توان درون نحلول آب شامپو شست و در محلول بتادین ضدعفونی کرد . اموزش شینیونهای حسینی زاده ولی به منظور ضدعفونی وسایل فلزی تنـها از چراغ الکلی یـا دستگاه فور مـی توان جهت بهداشت وسایل استفاده نمود و تیغ تنـها وسیله ای هست که یکبار مصرف بود و برای هیچ دو نفری نمـی توان آن را استفاده نمود .
اولین بیماری خطرناکی کـه از طریق ابزار بـه انسان منتقل مـی شود هپاتیت وhiv است کـه با رعایت موازین بالا از شیوع این بیماری جلوگیری مـی کنیم . امروزه همـه کوپها بـه روش زاویـه ای و شعاعی کوتاه مـی شود .
زاویـه نسبت بـه رستنگاه و شعاع از مرکز سر یـا تاج سر
زاویـه هایی کـه مورد نیـاز هست زاویـه صفر درجه – 45 درجه – 90 درجه – 135 درجه – 180 درجه
هرچه زاویـه دست ما بیشتر باشد موازی و خردتر شده و هرچه زاویـه کمتر باشد مو از رو کمتر خرد خواهد شد.پس به منظور کوپ های لایـه لایـه مثل کرنلی و فارا را حتما حتما زاویـه دست را نسبت بـه درخواست مشتری بیشتر کرد .
در کوپ های لایـه لایـه اعمال چک عمود واجب بود چون کاملا چک کوپ را مـی گیرد . توجه داشته باشید ما با یک الگوی صورت کوپ مـی کنیم و چون متعادل ساز چهره هستیم بـه همـین دلیل مـهم هست که سمت راست مو با سمت چپ موی ما کاملا یکسان کوپ شود .
اندازه های الگوی جلوی سر :
بالای ابرو – 2/1 بینی – روی– زیرچانـه – استخوان لامـی
اندازه های الگو بغل سر :
بالای گوش – 2/1 گوش – زیر گوش – زیر چانـه
اندازه های الگو پشت سر:
یک عرض شانـه کوپ از رستنگاه
مدلهای کوپ بـه صورت خیلی ساده از کوپهای پایـه مثل مدل های کلوش ، فارا ، مصری ، مصری فانتزی ، مصری باب ،کرنلی ،قارچ ،تخم مرغی ،شروع شده و با استفاده از ابزار و تکنیک و انواع پیتاژها مـی توانید یک کوپ کار حرفه ای شوید .
کوپ کلوش
ابتدا موها را شسته و نرم کننده مـی زنیم و در حالیکه آرایشگر درون جلوی مشتری ایستاده موها را بـه دو قسمت از فرق سر جدا کرده و از قسمت جلو (8 ابرو 8 ابرو تاج سر ) مثلثی را انتخاب مـی کنیم کـه این مثلث مـی تواند بر اساس پر پشت بودن یـا کم پشت بودن موی مشتری کمتر شود با ید توجه داشت چهره و آناتومـی صورت مشتری ، چاقی و لاغری چهره و سن وسال مـی تواند موارد انتخاب را تغییر دهد . بعد از جدا قسمت جلوی سر موها را بـه سمت صورت شانـه زده و با زاویـه صفر درجه بـه بلندی 2/1 بینی کوتاه مـی کنیم توجه داشته باشید درون کلیـه کوپها 1 سانت بلندتر موها را کوپ کرده زیرا بعد از خشک شدن طبیعتا موها کوتاه تر مـی شوند.
از قسمت تاج سر برشـهایی بـه صورت شعاعی بـه اطراف سر جدا کرده و با توجه بـه الگوی چتری که تا تیغه بینی جلو آورده و با زاویـه صفر و صفرمایل (45 درجه ) بصورت اوریب کوتاه مـی کنیم و لایـه های بعدی که تا فرق وسط پشت سر بـه همـین شکل ادامـه خواهد داشت .
در این حالت سمت دیگر مو را بـه شکل قرینـه و به روش شعاعی جدا کرده و با توجه بـه الگوی چتری مثل طرف قبل اعمال مـی کنیم .
فارا
در صورتی کـه مشتری درخواست مدل فارا داشته باشد الزاما حتما ابتدا کوپ کلوش اعمال و سپس فارا انجام شود . چرا کـه در کوپ کلوش کادر بسته مـی شود .
پس از انجام کوپ کلوش درون حالیکه آرایشگر دور سر مشتری مـی چرخد و هر شعاعی را مناسب با محل ایستادن خود انتخاب کرده و زاویـه را نسبت بـه رستنگاه انتخاب مـی کند بنا بـه درخواست مشتری کـه روی مو چقدر خرد شود ،مـی تواند با زاویـه 90 درجه یـا 135 درجه موها را از رو خرد کند . هرچه زاویـه بیشتر باشد مو از رو خردتر مـی شود . بعد از پایـان همانطور کـه گفته بودم درون مدلهای لایـه لایـه چک عمود واجب هست .
مصری
تقسیم بندی چهارتایی و از قسمت پشت شروع بـه کار مـی کنیم . اندازه الگو درون قسمت پشت حتما یک عرض شانـه (کوپ ) با زاویـه صفر بوده وبقیـه موهای دو قسمت پشت سر لایـه لایـه بـه اندازه الگو با زاویـه صفر بصورت صاف و اتو کشیده کوپ مـی کنیم بعد از اتمام قسمت پشت درون ناحیـه کنار سر هم لایـه لایـه جدا کرده با توجه بـه الگوی پشت سر صاف و اتو کشیده با زاویـه صفر کوتاه مـی کنیم . مدل مصری کوپ بسیـار آسان و مـهمـی هست زیرا تیغی بودن حالت مو درون صورتی کـه توجه بـه استاندارد الگو نشود بسیـار نا هماهنگ خواهد بود.
مصری فانتزی
تقسیم بندی چهارتایی دقیقا مثل مدل قبلی با این تفاوت کـه در قست پشت بـه خاطر اینکه مو از رو پر حجم تر بایستد حتما پایـه بزنیم . (پایـه : اموزش شینیونهای حسینی زاده 2/1 گوش را جدا کرده ایتدا با زاویـه صفر کوتاه کرد سپس با زاویـه 90 درجه خرد مـی کنیم . درون انتهای چک افقی و دور چینی آن را فیمـی کنیم ولایـه لایـه جدا کرده بـه بلندی قد مو ، مو را با زاویـه صفر کوتاه مـی کنیم . درون قسمتهای جلو هم مـی توانیم با توجه بـه الگوی پشت موها را با زاویـه صفر کوپ کنیم .
مصری باب
در این مدل مصری مـی توانیم با تقسیم بندی چهارتایی شروع کرده درون قسمت پشت موها را با زاویـه صفر بـه بلندی یک عرض شانـه کوپ از رستنگاه کوتاه کرد. و قسمتهای جلوی سر را بـه جای آنکه درون جای خود کوتاه کنیم بـه سمت پشت سر شانـه زده و به بلندی قد پشت با زاویـه صفر کوتاه کنیم موها چون بـه عقب شانـه شده اند بـه سمت جلو شیب داشته و جلو بلند تر خواهد بود .
تخم مرغی
تقسیم بندی چهارتایی و از قسمت پشت شروع کرده بـه کوپ مـی کنیم این مدل هم نیـاز بـه پایـه دارد همان طورکه درون مدل مصری فانتزی اشاره کردیم پایـه را کوپ کرده و در تقسیم بندی قسمت های بالایی پشت بصورت V لایـه لایـه جدا مـیکنیم و به سمت گوش با زاویـه صفر و صفر مایل از2/1 گوش بـه سمت پایین اوریب مـی کنیم درون قسمت جلوی سر مـی توانیم با توجه بـه الگوی پشت بـه صورت صاف و یـا اوریب بـه سمت صورت شیب داده و با براشینگ مرتبط مدل زیبایی به منظور خانم های مسن وکودکان مـی باشد .
قارچی
تقسیم بندی پهارتایی از قسمت پشت شروع بـه کوپ مـی کنیم . درون این مدل هم مثل مدل تخم مرغی درون قسمت پشت حتما پایـه داشته باشیم. بـه همـین دلیل ابتدا پایـه را بـه همان روشی کـه گفتم کوپ کرده و لایـه های رو را صاف و اتو کشیده با جدا توسط انگشتان دستمان با زاویـه صفر بـه بلندی 2/1 گوش کوپ مـی کنیم . درون قسمت جلو لایـه لایـه جدا کرده و به بلندی قد پشت با زاویـه کوتاه مـی کنیم . درون این مدل هم مـی توانیم قسمت های جلوی مو را اوریب بـه سمت صورت کوپ مـی کنیم . کـه نتیجه شکیل تر و زیباتر خواهد بود.
کرنلی
کوپ مادر یـا کوپ پایـه کـه در این مدل تقسیم بندی 5 تایی و از قسمت پشت شروع بـه کوپ مـی کنیم .
1- 8 ابرو 8 ابرو تاج سر
2- تاج سر پشت گوش
3- تاج سر پشت گوش
4- پشت سر بـه دو قسمت راست و چپ
از قسمت پشت با زاویـه صفر بـه بلندی 1 عرض شانـه از رستنگاه کوتاه کرده و با یک چک افقی و دور گیری کوپ خود را کامل کرده لایـه های بعدی با تقسیم بندی خط بـه خط با الگوی پایـه وزاویـه 90 را خرد مـی کنیم . درون صورتی کـه بخواهیم مو درون قسمت بالایی بلند تر باشـه مـی توانیم زاویـه را کمـی کمتر کرده یعنی با زاویـه 45 درجه کوپ کنیم کـه مو درون قسمت بالای سر بلندتر کوپ شود . درقسمت پشت سر درون صورتی کـه مشتری گردنی چاق داشته باشد سعی کنید دور گیری را زاویـه دار و در صورتی کـه مشتری لاغر باشد دور گیر ی گرد باشد .
در قسمت کنار سر بـه بلندی 2/1 گوش موها را کوتاه کرده و با زاویـه 90 درجه خرد مـی کنیم و در قسمت صورت هم چک دور که تا دور را انجام داده و برای قسمت پنجم کـه جلوی سر مـی باشد مـی توانیم بـه بلندی 2/1 بینی با زاویـه صفر کوتاه کرده و در بالای سر با زاویـه 90 درجه خرد کنیم . سپس فرق مشتری را از و سط باز کرده و موهای جلوی سر را با قسمت های پهلو چک مـی کنیم . کوپ کرنلی هم یکی از کوپ های لایـه لایـه بوده و مـی توانیم با چک عمود چک نماییم .
لیر
کوپ لیر کوپی هست ترکیبی کـه در 5 مرحله کوتاه مـیشود . مرحله اول کلوش – مرحله دوم فارا و مرحله سوم کـه موها را از تاج سر بـه دو قسمت جدا کرده بـه شکلی کـه موها بـه دو دسته جلوی سر و پشت سر تقسیم شوند . از بالای گوش بصورت یک نیم دایره گوش که تا گوش را جدا کرده وکاملا بـه سمت بالای سر شانـه زده و به بلندی برجستگی پشت سر با زاویـه صفر کوتاه کرده و رها مـی کنیم درون این حالت مو از قسمت پشت و بالای سر خرد شده و در قسمت جلو این اتفاق نیـافتاده . حالا با یک مرحله چک عمود و یک مرحله چک افقی کار خود را بـه پایـان مـی رسانیم . این کوپ درون 3 سایز مـی تواند کوتاه شود و با پیتاژهای مختلف بـه دیزاین آن افزوده خواهد شد
[آموزشگاه آرایش و پیرایش کیمـیا بابل اموزش شینیونهای حسینی زاده]
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sun, 10 Jun 2018 10:44:00 +0000